Körösladányi MSK

MOL Magyar Kupa: Viharos győzelem

Csapatunk a MOL Magyar Kupában a Tiszasziget SE vendége volt. A mérkőzés közel egy órás késéssel kezdődött a rossz időjárási körülmények miatt. A lehullott nagy mennyiségű csapadék mély talajúvá varázsolta a pályát, így folyamatos játékra nem számíthattunk.

A mérkőzés elején máris magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, folyamatosan támadtuk le a hazai csapatot, sok labdát szereztünk, és ebből vezetünk támadásokat.

Az első félidőben szereztünk egy szabályos és két les gólt, a szabályos gólunkat egy szabadrúgás után Raducu szerezte, aki estében lőtte a hálóba a kapusról elé kerülő labdát. (0:1)

A hazaiak a 15 perc környékén lépték át először akcióból a fél pályát, az első lövésükre a 38. percig kellett várni.

A szünetben Ekker Attila 3 cserével frissítette a csapatot.

A második félidő egy gyors góllal indult, a remek kiugratás után Jánovszki lőtt szép gólt a kimozduló kapus felett. (0:2)

A hazaiak cserékkel próbáltak frissíteni az egyre jobban fáradó csapatukat, azonban ez nem jól sült el a frissen beállt Szilágyi 11 perc alatt a kiállítás sorsára jutott, aki egy műesés utáni reklamálásért megkapta a második sárga lapját is.

A hazaik fáradtak, egyre többet szabálytalankodtak, de próbáltak szépíteni is, így egyre nagyobb területek nyíltak a támadóink előtt.

A legnagyobb helyzetet egy kiugratás után a jó formában futballozó Jánovszki hagyta ki aki már a kapust is kicselezte, de az üres kapu mellé gurított.

A 79. percben aztán lezártuk a mérkőzést, egy pontrúgás után Raducu maradt üresen a hosszún és onnan befejelte a 2. gólját. (0:3)

Megérdemelt győzelmet aratunk egy formálódó jó és a kiállítás ellenére sportszerű csapat otthonában, így várhatjuk a sorsolást!

Tiszasziget SE–Körösladány MSK 0–3 (0–1)

Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés. Tiszasziget, 70 néző. Vezette: Pálfi Bence.

Tiszasziget: Kiss D. – Farkas F., Berger (Szilágyi N., 57.), Tóth I. (Drágity, 57.), Varga G. (Dancsok, 72.) – Bánfi, Papp Á., Bálint, Skribek, Prozlik – Szabó M. (Nagy A., 72.). Edző: Bány Tamás.
Körösladány: Kertész – Talpalló Á. (Csicsely, 68.), Raducu, Zelenyánszki, Krajcsó (Bakk, 46.) – Rajsli, Kisari (Sztankó, 68.) – Czirok, Szilágyi D. (Malkócs, 46.), Szántó B. (Szabó L., 46.) – Jánovszki. Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Raducu (30., 79.), Jánovszki (49.). Kiállítva: Szilágyi N. (68.).

Ekker Attila: – Nehéz körülmények között játszottunk, de a hátsó stabilitásunknak köszönhetően végig stabilak maradtunk. Biztonsággal szövögethettük a támadásainkat, a lehetőségeink egy részét kihasználtuk, így a sportszerű mérkőzésen, megérdemelten jutottunk tovább.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 3 =