Körösladányi MSK

Az eddig nyeretlen Kecskeméti TE II. érkezik szombaton

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 7. fordulójában hazai pályán fogadjuk a szokásoktól eltérően a szombati napon délután 4 órától a Kecskeméti TE II. csapatát, akik még nem nyertek mérkőzést ebben a bajnokságban, sőt gólt és pontot is csak 1-1-et szereztek!

Tartalék együttesként nyilván nem az a feladatuk, hogy a feljutásért harcoljanak, ennél azonban vélhetően acélosabb rajtot képzeltek el Kecskeméten. Jelenleg hat mérkőzés, öt vereség és egy döntetlen a mérlegük, így nem csoda, ha 1 ponttal a tabella utolsó (16.) pozícióját foglalják el. Beszédes lehet a mindössze egyetlen szerzett góljuk is, amelyet Horváth Marcell szerzett még augusztus 2-án a Dabas ellen. Ezzel együtt mindenki tudja, hogy esélyesként éppen ezért az ilyen, országos egyesnek kikiáltott meccsek szoktak a legnehezebbek lenni, különösen most amikor a szakmai stáb rendelkezésére nagyon szűkös keret áll az eltiltások és sérülések miatt.

Csavart hozhat a dologba, ha a kecskeméti fiatalok kiegészülnek néhány játékossal az első csapatból, hiszen az első osztályban nincsen forduló, így erre azért mutatkozik esély.

A kecskemétiek az elmúlt idényben sem alkottak maradandót a harmadosztályú mezőnyben, hiszen 10 győzelemmel, 5 döntetlennel, 19 vereséggel, valamint 35 pontot gyűjtve a 15. pozícióban végeztek a Közép csoportban.

Csapatunk már két alkalommal megmérkőzött egymással, mind két alkalommal felkészülési mérkőzésen, ami ebből a szempontból nem mérvadó, de meg kell említeni, hogy e miatt testközelből ismerjük ellenfelünket.

Még februárban Kecskeméten nyertünk 6: 1 arányban, míg a másik mérkőzésen idén nyáron, itthon szenvedtünk 3:2 arányban vereséget.

A vendégek kerete átalakult a nyáron, az érkezési oldalon a megszokottnál több nevet fedezhettünk fel. Érkeztek: Goretich Gergő (Baja), Molnár Márk (DAFC Szeged), Ásós Dániel Márk (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Artner Dávid (Mosonmagyaróvár), Kovács Péter Dániel (PMFC), Kovács Kolos (Cegléd), Gondi Károly (SG Kecskemét Futsal), Fődi Zsolt (Hódmezővásárhely), Majoros Benjamin Zoltán (MTK II.).

Csapatunk helyzet nem épen ideális, Czirok József 5 mérkőzéses eltiltása mellé, a Monor elleni mérkőzésen kiállított Jánovszki László 2, míg Pusztai András 4 mérkőzésre szóló eltiltása is csatlakozott, szerencsére Talpalló Norbert eltiltása viszont véget ért. A sérültjeink állapota javulóban van Ruzsa Zoltánra és Selmeczi-Tóth Andrásra is számíthatunk már.

Ezen fegyelmezetlenségek miatt most egy nagyon nehéz sorozatba kezdünk bele, a tabella jelenlegi hátsó részében található csapatok ellen, hiszen a Kecskemét után a Martfű, Füzesgyarmat és a Bp. Honvéd II. következik, ha nem lesz új eltiltottunk, vagy sérültünk, úgy a Dabas ellen tudunk újra teljes kerettel felállni.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 2 =