Körösladányi MSK

MOL Magyar Kupa: A Gyirmót FC Győr érkezik

Csapatunk a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában még soha sem járt, így a Tiszasziget SE és Kecskeméti LC kiejtését követően az NB II-es Gyirmót FC Győr csapatát fogadja, vasárnap 15 órától!

Az ellenfelünk idei eredményeiből nem szabad kiindulni, hiszen ez csalóka lehet, a bajnokságban még nem nyertek mérkőzést 5 döntetlen és 2 vereség szerepel a csapat neve mellett, jelenleg a kiesést jelentő 17. helyen állnak.

A Magyar Kupában az előző szezonban az Iváncsa KSE búcsúztatta őket, mivel hazai pályán 3:2 arányban sikerült győzniük.

A játékos keretében olyan kitűnő, tapasztalt labdarúgók szerepelnek, mint az MTK-ban és a Paksban az NB I-ben szereplő Hajdú Ádám, a Mezőkövesden és Újpesten az NB I-ben szereplő, többszörös szlovák utánpótlás válogatott Hudák Dávid, a ZTE nevelés, de a DVTK, Haladás csapataiban az NB I-ig jutó Polgár Kristóf, a Debrecenben az NB I-ben bemutatkozó Soltész Dominik István. Ez csak pár kiragadott név a keretből, akiket nem említettünk, azok is kiváló játékosok, akik az osztályban kimagasló rutinnal rendelkeznek.

Ezek alapján egy kiváló játékosokból álló, jól felkészített csapat érkezik hozzánk. A szakmai munkáért a korábbi válogatott játékos a Ferencvárosban, Videotonban szereplő, Magyar Kupa győztes Csizmadia Csaba felel, aki a Budafokkal az NB I-ben is szerepelt. Első számú segítője Jakl Antal, aki a Dunaferrel bajnoki címet szerzett és több mint 300 mérkőzésen szerepelt az NB I-ben.

Együttesünk a hétvégén nagy akarattal tartotta itthon a nagyon fontos három pontot a Kecskeméti TE II. csapatával szemben, de a sorainkból hiányoztak az eltiltott játékosaink. A kupa mérkőzésre viszont már úgy tudunk készülni, hogy amennyiben számít rájuk Ekker Attila vezetőedző, gyakorlatilag a teljes keret a rendelkezésére áll.

Az előző két kupa mérkőzésen a korábbi kupát érintő eltiltásaink lejártak, így Pusztai András is szerepelhet ezen a mérkőzésen, mint ahogy a bajnokikról eltiltott Jánovszki László és Czirok József is.

Sérültjeink is szépen javulnak, a hétvégén már Ruzsa Zoltán is pályára lépett, míg Selmeczi-Tóth András is a kispadon ült.

A mérkőzésnek természetesen nem mi vagyunk az esélyesei, kaptunk már leckét korábban a Kupában az NB II-es ellenfelektől, hiszen 2018-ban a Budaörs 8:2, 2019-ben a Békéscsabai Előre 5:1 arányban győzött le bennünket.

Ezen a mérkőzésen a játékosaink megtudják mutatni, hogy milyen labdarúgók, illetve akár a figyelmet is feltudják magukra hívni egy jó teljesítménnyel!

Egyesületünk története egy újabb fejezettel bővült már eddig is, hiszen soha nem szerepeltünk a Magyar Kupában a legjobb 64 együttes között.

Információink szerint a vendégegyüttes a Youtube csatornáján közvetíti élőben a mérkőzést.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =