Körösladányi MSK

Rangadó következik hazai pályán a Monor ellen

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 21. fordulójában, vasárnap 14 órai kezdéssel a Monor SE csapatát fogadjuk.

Az ősszel idegenben a 6. fordulóban 2:1 arányú vereséget szenvedtünk, ellenfelünk Rácz Milán két góljával szerezte meg a győzelmet, nálunk Csicsely János volt eredményes. Fájó pont ez a mérkőzés nekünk, hiszen a 80. percben két játékosunkat is kiállították, e miatt elmaradt a pontszerzés, igaz már egyik játékos sem tagja a tavaszi keretünknek.

A kék-fehér alakulat a Szeged-Csanád GA II. elleni 2:1 arányú győzelemmel egy rossz sorozatot tudott lezárni a 20. fordulóban, előtte négy mérkőzésen nem szerzett pontot. Jelenleg a tabella 7. helyén állnak a 20 forduló alatt 9 győzelem, 2 döntetlen és szintén 9 verség a mérlegük, 29 pontot szereztek, ez majdnem 50 %-os teljesítmény. A bajnokság eddigi mérkőzései során 36 gólt szerzetek és 39-et kaptak.

Ellenfelünk keretében történt változások, érkeztek: Papp György (Cegléd), Rácz Milán (Tápiógyörgye KSK), Markó Ádám (Cegléd), Juhász Zsombor (Tiszaföldvár). Távoztak: Kávai Dominik (Pestszentimrei SK), Rajnai György (Vescsési FC), Kovács Dominik (Schattendorf-Ausztria), Erdélyi Botond (Krumbach-Ausztria), Hulicsár Máté (Békéscsaba 1912 Előre), Knolmár Milán (FC Dabas). Érdemes lesz kiemelt figyelmet fordítani Horváth László Dávid és Rácz Milán duóra, akik összesen 14 gólt szereztek eddig a bajnokságban.

A monoriak számára fontos a körösladányi vendégjáték, hiszen egy esetleges győzelemmel egy pozíciót előre tudnának lépni és feljebb tudnának zárkózni a középmezőny elejéhez.

Színes lap miatt ezúttal nem lesz eltiltottunk, sőt teljes kerettel tudunk kiállni. A vendégek keretében Majzik Adriánra nem számíthat a szakmai stáb sárga lapok miatt.

Összeségében ez az a mérkőzés melyet meg kell nyernünk hazai pályán, erre a mérkőzésre mondaná azt mindenki, hogy akár sorsdöntő is lehet, hiszen legjobb esetben akár tovább tudnánk zárkózni az élen álló duóra, és tovább növelhetnék a különbséget a mögöttünk állóktól. Vereségünk esetén pedig a mögöttünk állók sikere esetén akár 3 pontra csökkenhet a különbség, amivel veszélybe kerülhet az éremszerzésünk ebben a szezonban.

A Körösladányi MSK – Monor SE mérkőzés játékvezetőjeként Nagy Attila Lászlót, segítőiként Szabó Ferenc Szilárdot és Bán Kristóf Patrikot láthatjuk a pályán. A játékvezető korábban már 3 mérkőzést vezetett csapatunk számára, valamennyi mérkőzésen csapatunk győztesen hagyta el a játékteret. Pályafutása során eddig 360 sárga- és 17 piros lapot használt fel.

Jelenleg a Békéscsaba 1912 Előre 53 bajnoki pont birtokában vezeti a táblázatot, öt ponttal lemaradva az ESMTK áll a második helyen, csapatunk a harmadik, míg a sereghajtó pozíciókban a Füzesgyarmat (13.), a Kecskemét II. (14.), a Szeged GA II. (15) valamint a Cegléd (16.) áll.

Kérünk mindenkit, aki teheti látogasson ki a mérkőzésre és buzdítsa csapatunkat!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + tizenhárom =