Körösladányi MSK

Fájdalmas vereség hazai pályán

Csapatunk az NB III. Dél-Keleti Csopotjának 21. fordulójában hazai pályán fogadta a tabella 7. helyén álló Monor SE csapatát.

A mérkőzés nem indult jól, a kezdés után a vendégek gyors támadásokat vezetek és két-három alkalommal Kertész kapusnak kellett megmutatni, hogy nem véletlenül áll a ladányi kapuban.

Aztán a 15. perc környékén meg volt az első nagyobb lehetőségünk, egy pontrúgás után Wéber elé került a labda, a vendégek védője csak annyit segített rajta, hogy ne tudja a hálóba juttatni a labdát.

A mezőnyben folyt a küzdelem, jobbára nálunk volt a labda, de vendégeken is látszott, hogy tudatosan teszik azt, amit ebben a helyzetben tenniük kell.

Aztán a 44. percben a vendégek egy gyors kontrából megszerezték a vezetést is. Egy kiugratás után az ősszel ellenünk két gólt szerző, Rácz egy újabb gólt tett hozzá az eddig szerzett góljaihoz, mikor Kertész mellett a hálóba helyezett. (0:1)

A második félidőre Ekker Attila cserékkel próbált új színt vinni az akadozó játékba, érkezett a pályára Bakk Ádám és Csicsely János.

A vendégeknél aztán az 54. percben kiállítás sorsára jutott, teljesen megérdemelten Szin, akit a második sárgalap után küldött le a pályáról a játékvezető.

A nézőtéren mindenki megkönnyebbült, hogy emberelőnyben talán még hamarabb összejöhet az egyenlítés, majd a győzelem is.

Sajnos nem ezt történt, a Monor nagyon fegyelmezetten védekezett és még jobban húzta az időt, és ahogy teltek a percek egyre jobban látszott, hogy itt ma nem szerzünk gólt.

A csapatunkból ezen a mérkőzésen nagyon hiányzott a kreativitás, és egy klasszikust idézve „a mindent lebíró akarat”.

A vendégek ráadásul gyors kontrákat vezettek és két-három helyzetük is volt a mérkőzés lezárására, mi csak néhány lövést tudtunk felmutatni ebben az időszakban, így a Monor megérdemelten vitte el három pontot.

Körösladány MSK– Monor SE 0–1 (0–1)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 350 néző. Vezette: Nagy Attila László (Szabó Ferenc Szilárd, Bán Kristóf Patrik).

Körösladány: Kertész – Sztankó (Ruzsa, 63.), Raducu (Bakk 46.), Wéber, Krajcsó (Farkas J. 81.) – Czirok (Geiger 63.), Rajsli, Zelenyánszki – Papp Zs., Talpalló N. (Csicsely, 46.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Monor: Bozsó-Szabó B., Agóts (Ivády 90.), Papp Gy. (Csontos 85.),- Farkas Á., Rácz (Nosztrai 85.), Szin, Markó, – Juhász, Puskás, Horváth (Kocsis 85.)

Gólszerző:  Rácz 44

Kiállítva: Szin 53. második sárga lap.

Jó: Zelenyánszki, Krajcsó ill. Agóts, Farkas Á., Szabó B., Rácz

Ekker Attila: – A gyenge első féleidei játékunkat próbáltuk szünet után kozmetikázni, de még emberelőnyben sem sikerült gólt szereznünk. Tanácstalanok és meddőek voltunk a támadó harmadban, így ma a céltudatosabb Monor megérdemelten nyert.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − egy =