Körösladányi MSK

Martfűn nehéz mérkőzés vár ránk

Az NB III. Dél-Keleti Csoport 24. fordulójában a Martfűi LSE csapatához látogatunk. A vasárnap 16 órától kezdődő mérkőzésre a Városi Sporttelepen kerül sor, ha lehet hinni a meteorológusoknak ismét remek időben.

Ellenfelünk a tabella 10. helyén áll, az eddigi 23 forduló alatt 7 győzelem, 4 döntetlen és 12 vereség szerepel a neve mellett és így 25 pontot szerezetek. Előnyünk így velük szemben jelentősnek mondható hiszen a két csapatot 6 helyezés és 19 pont választja el, de senki ne könyveljen el egy könnyű győzelmet előre. A tavaszi szezonban olyan bravúros eredményeket értek el, mint a Dabas idegenbeli legyőzése 4:1 arányban, vagy az ESMTK elleni idegenbeli 2:2 arányú döntetlen. Tavasszal eddig három vereséget szenvedtek el (BKV Előre 0:1, Békéscsabai Előre 2:4 és Szeged GA II. 1:3) Az előző fordulóban idegenben, Szegeden szenvedték el a harmadik vereségüket tavasszal, ezzel megtört a tavaszi idegenbeli jó szériájuk, hiszen idegenben eredményesebbek voltak, mint hazai pályán.

Az őszi eredmények után nem volt nagy mozgás a keretben, távozott: Csúri Dájmond Dávid (REAC) és Mousavi, Pour Seyed Amir,akinek még nincs csapata. Érkezett: Vincze Patrik (Szajol), Kóródi Dávid (Törökszentmiklós), valamint Balla Zalán (Jánoshida).

Érdemes lesz kiemelt figyelmet szentelni az általunk is jól ismert, korábbi szarvasi Kriska Norbertra (10 gól) és Pintér Viktorra (7 gól), de a szintén korábbi szarvasi Sindel Roland is már 4 gólt szerzett ebben a bajnokságban.

Ősszel hazai pályán Rajsli Tamás és Talpalló Norbert Lajos góljaira Asztalos Dávid válaszolt, így alakult ki a 2:1-es végeredmény.

A hazai csapat, mint feljebb leírtuk egy idegenbeli vereséggel a tarsolyában érkezik a mérkőzésre, mi pedig egy hazai pályán elért győzelemmel.

A vasárnapi mérkőzésen reméljük, hogy a Füzesgyarmat elleni mérkőzésen időszakonként látott jó játékot tudjuk hozni, akkor lehet esélyünk a pontszerzése.

Színes lapok miatt nálunk nincs eltiltott, ellenfelünknél sem lesz hiányzó e miatt. Sérülések miatt nálunk várhatóan lesz kimaradó, de ez csak a mérkőzés előtt dől el.

A Martfűi LSE – Körösladányi MSK mérkőzés játékvezetőjeként Tóth Tamást, segítőiként Kovács Zoltánt és Molnár Alexet láthatjuk a pályán. A játékvezető korábban már 5 mérkőzést vezetett csapatunk számára, legutóbb a Körösladány- Vasas II. mérkőzést, ahol 3:2 arányban tudtunk győzni. Pályafutása során eddig 396 sárga- és 22 piros lapot használt fel.

A Békéscsaba 1912 Előre 62 bajnoki pont birtokában vezeti a táblázatot, hét ponttal lemaradva az ESMTK áll a második helyen, míg csapatunk már 11 pont hátrányban követi őket, a sereghajtó pozíciókban a Kecskeméti TE II. (13.), a Füzesgyarmat (14.), a Szeged GA II. (15.), Ceglédi VSE. (16.) áll.

Arra biztatjuk közönségünket, hogy amennyiben tehetik és módjukban áll, kísérjék el csapatunkat a mérkőzésre és szurkoljanak!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × négy =