Körösladányi MSK

Jó második félidei teljesítményünk 3 pontot ért Martfűn

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 24. fordulójában a tabella 10. helyén álló Martfűi LSE vendégei voltunk.

A mérkőzés első perceiben kiegyenlített játékot és komoly taktikai csatát hozott. Aztán ez a 13. percben megváltozott a hazaiak büntetőhöz jutottak. Wéber becsúszását honorálta jogosan büntetővel a játékvezető. A büntetőpontra elhelyezett labda mögé Kriska állt, aki azt magabiztosan értékesítette. (1:0)

Át kellett alakítanunk a jól felépített taktikánkat, nagyobb nyomás alá helyezni a hazaiakat, akik pedig e miatt élhettek az ilyen esetekben jól működő taktikájukkal a megnyíló területekbe lőtt labdákkal és a gyors kontrákkal. Most a hazaiaké ült jobban a 23. percben Kriska kapott remek labdát, és jó ütemben lőtte azt a hálóba, megszerezve második gólját, Selmeczi-Tóth mellett. (2:0)

Nagyon gyorsan jött a szépítésünk, Rajsli adott a 27. percben szép labdát a kilépő Cziroknak, akivel szemben szabálytalankodtak a büntető területen belül. Szintén szólt a játékvezetői síp, a megítélt büntetőt Rajsli végezte el, és szintén értékesítette. (2:1)

Maradtunk lendületben, sőt kiegyenlítettünk, Malkócs vezette a labdát az ellenfél térfelén, aztán úgy 28 méterről lövésre szánta el magát, a lövés pontos volt, és némi szerencsével és hazai kapus közreműködésével a hálóba kötött ki. (2:2)

Mi játszottuk fölényben, azonban némi játékvezetői jóindulattal, mégis hazaiak szerezték meg az újabb gólt. A félpályánál két ellenünk elkövetett szabálytalanság is megtorlatlan maradt, ebből indult az akció, ami egy balról belőtt labdával végződött, amire jól érkezett Pintér és két méterről a hálóba lőtt. (3:2)

A második félidőben nagyon jó mentalítással kezdtünk, gyakorlatilag csak mi birtokoltuk labdát, a hazaiak előrevágott labdái pontatlanok voltak

Sőt a 66. percben újra egyenlítettük, egy szöglet után Czirok lövését még blokkálták a hazai védők, a labda azon Malkócs elé került, aki hatalmas lövést küldött a felső léc alá, ezzel újra egyenlítve. (3:3)

Sőt egy perc múlva a vezetést is megszereztük, a frissen pályára lépő Csicsely szép akció végén lőtt a hálóba. (3:4)

A mérkőzés hátralévő részében, a hazaiak megpróbáltak egyenlíteni, de jól védekeztünk, sőt ellentámadásaink végén ha csak egy kicsit pontosabbak vagyunk több gólt is szerezhetünk  volna hiszen Malkócs lábában és Szilágyi fejében is maradt egy-egy gól a végére.

Martfűi LSE–Körösladány MSK 3–4 (3–2)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Martfű, 260 néző. Vezette: Tóth Tamás (Kovács Zoltán, Molnár Alex).

Martfű: Ladányi – Draskóczi (Lukács, 84.), Mlinárcsik, Vincze, Kasik (Vadas, 59.) – Sindel (Szabó T., 72.), Pintér V., Asztalos, Ficsor (Izsold, 72.), Balla (Kinyig, 84.) – Kriska. Vezetőedző: Koncz Zsolt.

Körösladány: Selmeczi-Tóth – Sztankó, Ruzsa (Papp Zs., 75.), Wéber, Krajcsó (Bakk, 85.) – Czirok, Zelenyánszki – Rajsli (Farkas J., 85.), Geiger (Szilágyi, 67.), Talpalló N. (Csicsely, 67.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Gólszerző: Kriska (13. – 11-esből, 22.), Pintér V. (40.), ill. Rajsli (27. – 11-esből), Malkócs (35., 66.), Csicsely (67.).

Jó: Kriska, Pintér V., Asztalos, ill. Czirok, Malkócs, Zelenyánszki.

Ekker Attila: – Amit elterveztünk, az első félidőben nem tudtuk megvalósítani, jogosan szerzett vezetett a hazai csapat. A szünetben változtattunk, a fiúk jól reagálták le, és a második negyvenöt perc alapján teljesen megérdemelten nyertük ezt a fontos mérkőzést.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + nyolc =