Körösladányi MSK

Ma délután újra élet költözik a ladányi pályára

Szombat délután 17 órától újra futballmérkőzést rendeznek Körösladányban, a Vésztő csapata érkezik hozzánk, hogy egy mérkőzéssel bővítsék mindkét csapat felkészülését. Csapatunk csütörtök este is pályára lépett, így csak bő egy nap pihenője volt a csapatnak. Ez a találkozó vélhetően jól fogja szolgálni a felkészülést.

 

Megye I-es csapat ellen folytatja a felkészülést felnőtt együttesünk, hiszen szombat délután Vésztő érkezik hozzánk. A vésztői gárdánál nem sok változás volt nyáron, érkezési oldalon Rostás Benjamin és Molnár Tibor neve szerepel, előbbi Elekről, utóbbi Szeghalomról csatlakozott a klubhoz. A gárdától távozott Krajcs Gábor, Kordó Csaba és Vámos II. Attila is. Nálunk sincs nagy játékosmozgás nyáron, a héten hivatalosan is leigazoltuk Farkasinszki Lászlót és Kasik Viktort.

Csütörtökön több hiányzóval Köröstarcsán játszottunk edzőmeccset, amit hat-egy arányban meg is nyertünk. A mai mérkőzés annál a meccsnél biztos nagyobb színvonalú és iramú lesz, így érdemes lesz ellátogatni a sporttelepre ma délután. A szombati találkozó után legközelebb kedden lépünk majd pályára.

Eredményeink:

Körösladány – Gyomaendrőd 9 – 2

Gyulai Termál – Körösladány 5 – 2

Körösladány „p” – Körösladány „k” 3 – 8

Karcag – Körösladány 4 – 6

Köröstarcsa – Körösladány 1 – 6

További program:

08.02.: Körösladány – Hajdúszoboszló
08.03.: Körösladány – Mezőmegyer

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 17 =