Körösladányi MSK

ÉLŐ: Jánoshida – Körösladány

A jövő heti Magyar Kupa megmérettetés előtt az utolsó felkészülési mérkőzésünket játsszuk, Jászberényben a Jánoshida ellen. Sajnos komplett kerettel erre a meccsre sem tudtunk elutazni. A találkozóról élő szöveges tudósítással jelentkezünk, melyet ebben a hírben követhet.

 

Jánoshidai SE – Körösladány MSK 2 – 5 (1 – 2)

Frissítés

 

Olvasóinknak köszönjük a figyelmet!


Vége


91′   Véget ért a mérkőzés, győzelemmel hangoltunk a jövő heti Magyar Kupa találkozóra.


90′   Távoli lövés hazai oldalon, de elkerüli a kapunkat a labda. Lassan véget ér a mérkőzés.


88′   Sarokrúgás után most sikerült fejelnie középen a hazai támadónak, de a labda kapu fölé ment.


86′   Bakos futtatta a szélen Papp Zs-ot, aki védőjével a nyakán áttette a hosszúra a lasztit, de Bakos már csak kisodródva tudta átvenni azt, így komolyabb veszély nem lett belőle. Közben újabb sarokrúgást végzett el a Jánoshida, amiből nincs veszély.


84′   Szöglettel jöhettek a hazaiak, amit kicsiben végeztek el, a beadást Kasik öklözte Szarka ellen pedig szabálytalankodtak a felszabadítása közben, így szabadrúgással jöhetünk.


GÓL   83′   Kasiknak is van dolga, egy középre tartó lövést kellett hálóőrünknek biztos kézzel fognia, majd kicsivel később egy újabb lövés már kijött kapusunkról, így az üresen érkező támadónak nehéz dolga már nem volt. (2-5)


GÓL   81′   Keresztesi J. ugratta ki szépen Papp Zs-ot, aki így ziccerben vihette kapura a labdát, és nem is hibázott a kapussal szemben. (1-5)


80′   Úgy néz ki tíz emberrel fejezzük be a mérkőzést, ugyanis Kukla elhagyta a játékteret, vélhetően kisebb sérüléssel küszködik és szeretné a komolyabb problémát elkerülni.


GÓL   76′   Labdaszerzés után Szarka kiugratta Papp Zs-ot, majd a hosszún érkező Keresztesihez passzolt, aki sarokkal Bakoshoz továbbította a pöttyöst, támadónk pedig kilőtte a hosszút. (1-4)


70′   Szarka remek labdát adott Bakosnak, aki betört a tizenhatoson belülre, de a hosszúba tartó lövését védi a kapus.


63′   Papp Zs. beadása után Szarka Z. tudott fejelni, de kicsivel elkerüli a labda a kaput.


CSERE   63′   Fülöp K. helyett a rutinos Keresztesi J. állt be.


61′   Kasiknak kellett egy beadást lehúznia.


56′   Szöglettel felérő szabadrúgást kapott a Jánoshida, a rövidre ívelik a labdát, azonban sikerült felszabadítanunk, amiből kontrázni is tudunk, de Papp Zs. Zsömbörginek szánt passzába a hazai védő belelép.


53′   A jánoshidai támadó a tizenhatosunkon belül keresztbe lőtte a labdát, Kasiknak kellett hárítani szögletre. A sarokrúgást megszerezzük, nincs belőle veszély.


GÓL   50′   Papp Zs. futott el a jobb szélen, éles szögből visszapasszolta a labdát, ahol érkezett Bakos és tizenegy méterről nem hibázott. (1-3)


49′   Komódi szögletét láthattuk, amit kifejeltek középen a hazaiak.


48′   Zsömbörgi M. máris egy szép labdát ível Papp Zs. elé, de a kapus fejjel tisztázni tud előle.


CSERE   46′   Borbély kapus helyett Kasik áll ebben a játékrészben a kapuban, valamint Zsömbörgi előrébb lépett a középpályára, Farkasinszki pedig vissza a védelembe.


46′   Útjára indult a labda a második félidőben is, Jánoshida kezdte ezt a félidőt.


2. félidő


Félidő


45+1′   Egy távoli jánoshidai lövést láthattak a nézők, ami elkerülte a kaput. Ezzel zárult az első félidő.


45′   Sikerül ziccerbe hozni a hazai támadót, így Borbélynak kellett ismét nagyot védenie, hogy tartsuk az eredményt.


GÓL   42′   Farkasinszki L. szerzett labdát, majd Papp Zs. elé ívelte azt, aki átemelte a védőn a labdát, majd hat méterről a rövidbe vágta azt. (1-2)


GÓL   37′   Beléptünk az első félidő hajrájába, ez meghozta az áttörést is, hiszen Szarka remekül ugratta ki Papp Zs-ot, aki a kapus mellett elhúzta a labdát, majd az üres kapuba gurított. (1-1)


31′   A többszöri próbálkozás után jött a jánoshidai kontra, melynél Borbélynak kellett nagyot védenie.


30′   Első szögletünket végezhetjük el a harmincadik percben. Középen kifejelik, majd Papp Zs. újra beadja, de ezt is kifejelik, ezután pedig Papp Zs. lövésébe lépnek bele.


27′   Szarka remekül játssza meg Papp Zs-ot a szélen, akinek beadását a védők kifejelik, majd Komódi tud lőni húszról, de ebből sincs veszély.


25′   Szarka készítette le lövésre a pöttyöst, Bakos tizenötről tüzelt is, de a kapus hatalmasat véd.


24′    Papp Zs. beadását ismét a védők fejelik ki, majd Komódi hiába gyűjti be a felszabadítást, végül a hazaiaknál maradt a labda.


23′   Az utóbbi időben nem sok minden történt a pályán, helyzet egyik oldalon sincs.


18′   Kántor M. próbálta indítani Szarkát, de a labdát sikerül kifedeznie a hazai védőnek.


GÓL   17′   Sikerül kiugratni a hazai támadót, aki középre emelte a labdát, ahol az érkező társa a kapunkba bólintotta a lasztit. (1-0)


15′   Újabb hazai szöglet következett, melyet Borbély öklözött, a tizenhat méterről leadott lövést pedig Komódi blokkolta.


12′   A lövést Bakos tisztázta szögletre, melyet kicsiben végeznek el a hazaiak, de ebből is sikerül felszabadítanunk.


11′   Szabadrúgással jön a Jánoshida, ebből még lehet veszély.


8′   Zsömbörgi M. nagyon szépen tette Bakos elé a labdát, aki ziccerben lőtt, de a kapus ki tudta ütni a lövést. A kipattanót a kisodródó Papp Zs. éles szögből próbált kapura irányítani, de a védők ekkor már tisztáztak.


6′   Kukla és Papp Zs. kényszerítője után bedobásra tisztáztak ismét a védők.


3′   Aktívabb a Jánoshida a mérkőzés elején, szögletet harcoltak ki. Borbély húzta le a beadást és egyből indította Papp Zsoltot, de nem lett belőle komolyabb veszély, bedobásra tisztáztak a hazaiak.


1′   Elkezdődött a mérkőzés, csapatunk kezdett.


1. félidő


Ellenfelünk a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokság Megye I. osztályában szerepel.


A mérkőzés 11 órakor kezdődik a Jászberény műfüves pályáján.


Körösladány MSK: Borbély Z. – Kántor M., Nagy S., Zsömbörgi M., Kukla Zs. – Papp Zs., Farkasinszki L., Szarka Z., Komódi B., Fülöp K. – Bakos J.; Kispad: Kasik V., Keresztesi J.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × egy =