Körösladányi MSK

Nagyító alatt a Magyar Kupa mérkőzései

Hétvégén elrajtol a megyei futball, legalábbis néhány csapat számára, akik a megyei Magyar Kupa sorozat harmadik fordulójában pályára lépnek. Csapatunk is ezen együttesek között van, mi Sarkadon szerepelünk majd, igazi rangadóra pedig nincs kilátás, de íme a részletek.

 

Doboz – Szarvas
Jv.:
Görgényi András
szombat, 12:30

A hazaiak a Megye II-es bajnokság egyik meglepetése, míg a Szarvas az első vonal topcsapatai közé tartozik. Papíron ennek a mérkőzésnek vendég sikerrel kellene zárulnia, de tudjuk, hogy a doboziak képesek a meglepetésekre, illetve a Magyar Kupának mindig van egy bizonyos szeszélye, ahol könnyen felborulhat a papírforma.

Kunágota – Mezőhegyes
Jv.:
Korbely Péter Szabolcs
szombat, 13:30

Ősszel szenvedett a Kunágota a bajnokságban, de télen sikerült frissíteni a játékoskeretükön. Ebben az összeállításban most lépnek pályára elsőnek tétmeccsen, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a Mezőhegyes nagyon jó szezont fut ebben a kiírásban, így a kupában akár maradandót is alkothatnak, persze ahhoz nyerniük kellene.

Kevermes – Battonya
Jv.:
Juhász Lajos
szombat, 13:30

Kisebb rangadó lehet ez a találkozó, hiszen amolyan szomszédvári hangulatban léphetnek pályára a csapatok. A maga osztályában mindkét együttes előkelő helyen áll, izgalmas mérkőzés lehet ebből a párosításból, a Kevermes előnyt kovácsolhat abból, hogy egy döntetlennel tovább is juthatnak.

Sarkadkeresztúr – Füzesgyarmat
Jv.:
Hanyecz Bence
szombat, 13:30

Vélhetően nem veszi fél vállról a kupasorozatot sem a Füzesgyarmat, így a bajnoki címre is esélyes gárda hétvégén második osztályú ellenfél ellen mutathatja meg mire képes. Sarkadkeresztúron télen nem volt nagy változás, viszont az őszt szépen fejezték be, innen folytathatják akár tavasszal, igaz a mérkőzés esélyese a vendég Füzesgyarmat lesz.

Sarkad – Körösladány
Jv.:
Sándor Gergő
szombat, 13:30

Nem lesz egyszerű dolga csapatunknak, hiszen címvédőként érkezünk több hiányzóval is Sarkadra, ahol stabil Megye II-es együttes van. Mindenképpen izgalmas mérkőzést játszunk majd ellenfelünkkel, mi csak győzelemmel léphetünk tovább a következő körbe, ezért pedig mindent meg kell tenni.

Békéscsabai MÁV – Mezőkovácsháza
Jv.:
Sechna Gábor
szombat, 15:00

Mindkét csapatnak gyengén sikerült az őszi szezonja, így talán a kupában lesz esélyük javítani. A MÁV-nál ősz óta nem sok változás történt a keretben, míg a Mezőkovácsháza próbálta rendezni a sorait, de nagy változásokról náluk sem beszélhetünk. Ennek ellenére a magasabb osztályban szereplő MTE lehet a meccs esélyese, bár a döntetlenre is nagy sansz mutatkozik, ami a MÁV-nak lehet jó.


Frissítés

Okány – Dévaványa (Füzesgyarmaton)
Jv.: Telek András
szombat, 16:00

Mégis lejátssza a kupamérkőzését a két csapat, méghozzá az okányiak pályájának alkalmatlansága miatt Füzesgyarmaton, délután négy órakor. A “vendégeknek” remek lehetőség lesz ez a meccs, hogy a szezon előtt teszteljék tétmeccsen is csapatukat, hiszen Dévaványán minden bizonnyal a visszatérő Kéki-Ernyes duótól várják a gólokat illetve a továbbjutást elősegítő játékot. Persze az Okány is okozhat meglepetést, már csak azért is, mert számukra elegendő lenne az is, ha kapott gól nélkül lehoznák a meccset.

Kardos-Örménykút – Békés
Jv.: Szelezsán György
szombat, 13:30

A Megye II-es listavezető Kardos-Örménykúton lép pályára szombaton, és a papírforma alapján könnyedén kellene nekik ezt a meccset behúzni. Vélhetően nem is számolnak vele, hogy porszem kerülne a gépezetbe, ám a hazaiak azon lesznek, hogy meglepetést okozzanak.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + 20 =