Körösladányi MSK

Sok hiányzóval cél a továbbjutás Sarkadon

Holnap (szombat) délután Sarkadon lép pályára felnőtt csapatunk, ahol a megyei Magyar Kupa sorozat 3. fordulóját rendezik meg. A mérkőzést több játékosunk is kihagyja, így szűk keretből kell majd válogatnia Somogyi mesternek, de címvédőként így sem lehet más a célunk, mint a továbbjutás.

 

A Magyar Kupa sorozatban alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben csak győzelem esetén juthatunk tovább, így csapatunknak is be kell gyűjtenie a három pontot ahhoz, hogy a következő körbe kerüljünk. A Sarkad ősszel a hetedik helyen ért célba a második vonalban, míg csapatunk magabiztosan szerepelt a Megye I-ben. A téli játékosmozgások során mindkét félnél voltak változások a keretében, a felkészülési időszakban pedig egyszer találkozott is egymással a két csapat, akkor mi nyertünk egy-nullra.

Mivel sok hiányzónk lesz hétvégén, komoly párharc lehet ebből a mérkőzésből. Somogyi János edzőnk biztosan nem számíthat kisebb-nagyobb sérülések miatt Budás Gergőre, Papp Mihályra, Balogh Bencére és Molnár Józsefre, egyéb elfoglaltság miatt pedig Kukla Zsombor és Nagy Sándor fog hiányozni. Jó hír ellentétben, hogy a télen megsérült Viczián Dániel tudja vállalni a játékot a védelemben. Ennek függvényében nem vehetjük biztosra a továbbjutásunkat, abszolút kiélezett meccset játszhatunk a Sarkaddal, amin talán nem is lenne meglepetés, ha túl sok gól nem esne.

Címvédőként fő célunk a továbbjutás, ehhez mindent meg kell tennie a csapatnak, bármilyen felállásban. Reméljük, hogy a Jánoshida elleni játékot sikerül átmentenünk szombatra is, mert akkor nem lehetünk bajban. Hajrá Ladány!!

2017. február 25., 13:30
Sarkadi Kinizsi LE – Körösladány MSK

Jv.: Sándor Gergő (Vrbovszki Pál, Zahorán János)

A találkozóról élő szöveges tudósítással jelentkezünk!

További Magyar Kupa mérkőzések szombaton:

Doboz – Szarvas, Kunágota – Mezőhegyes, Kevermes – Battonya, Sarkadkeresztúr – Füzesgyarmat, Kardos-Örménykút – Békés, Békéscsabai MÁV – Mezőkovácsháza, Okány – Dévaványa

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =