Körösladányi MSK

Mezőhegyesre, a megye egyik legdélebbi pontjába utazunk

Hosszú út vár csapatunkra, hiszen játékosaink Mezőhegyese utaznak szombaton, ahol 15 órától lépünk pályára. Ismételten nehéz feladat áll előttünk, a forduló rangadójának is betudható ez a mérkőzés, hiszen a harmadik helyre tavasszal mindkét csapat esélyes lehet.

 

A bajnokság tavaszi részének harmadik fordulója következik hétvégén, csapatunk pedig a megye déli pontjában fekvő Mezőhegyesre látogat, ahol nem lesz sétagalopp pontot szerezni. A Mezőhegyes csapata eddigi két mérkőzésén három pontot szerzett, a Füzesgyarmat ellen szenvedtek vereséget, ami elfogadható eredmény, majd a Szarvas otthonában úgy sikerült nyerniük, hogy a 80. percben még egygólos hátrányban voltak. Csapatunk szintén a Szarvast győzte le, majd előző héten a Dévaványa ellen szereztünk egy pontot.

A múlt heti pontszerzésünk viszont áldozattal is járt, mert Viczián D. piros lapot kiállítás miatt biztosan nem lép pályára szombaton, mellette pedig Papp M. és Balogh B. sem lesz sérülés miatt. Ennek ellenére a hatodik helyen álló Mezőhegyes ellen szeretnénk pontot, pontokat szerezni, hiszen számunkra elérhető közelségben van a dobogó, amit jó lenne megkaparintani a szezon végén.

A Mezőhegyes Szarvas elleni bajnokijából kiindulva elmondhatjuk azt, hogy maximális odafigyelésre lesz szükségünk, soros ellenfelünk akár az utolsó tíz percben is tud maradandót alkotni. Mindenesetre a Szarvas elleni formánkat kellene hoznunk, csak fegyelmezett játékkal lehet esélyünk. Érdekesség, hogy a legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésünket megnyertük.

2017. március 25., 15:00
Mezőhegyesi SE – Körösladány MSK

Jv.: Szelezsán György (Baráth János, Szatai Ádám)

Előző mérkőzések:
Körösladány – Mezőhegyes 5-1 (2016)
Körösladány – Mezőhegyes 2-1 (2016)
Mezőhegyes Körösladány 0-4 (2015)
Körösladány Mezőhegyes 5-4 (2014)
Mezőhegyes Körösladány 5-3 (2014)
Mezőhegyes Körösladány 2-3 (2014)
Körösladány Mezőhegyes 3-0 (2013)
Körösladány Mezőhegyes 0-3 (2011)
Mezőhegyes Körösladány 2-0 (2010)
Körösladány Mezőhegyes 3-2 (2010)
Mezőhegyes Körösladány 0-0 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 9 =