Körösladányi MSK

Bozsó és Bagyinszki érkezik csapatunkhoz elsőként

Eddig csak távozókról adtunk hírt a csapat háza tájáról, most viszont érkezőkről is beszámolhatunk. Két futballistát igazoltunk első körben: a Gyulai Termáltól a fiatal Bozsó Milán érkezik, míg a bajnok Méhkeréktől Bagyinszki Attila teszi át székhelyét Körösladányba.

 

Még csak 21 éves a Gyulai Termálból érkező Bozsó Milán, aki a támadó szekcióban jelenthet nagy erősítést. A játékos az előző szezonban 15 gólt szerzett, ami remek mutató. A futballista egyébként az Újpest utánpótlás csapataiban is játszott, a gyulai szezon előtt pedig két bajnokságot húzott le az Előre II. csapatában.

A Megye I-es bajnokcsapatból Bagyinszki Attila csatlakozik hozzánk, aki a középpályán lesz legfőképp bevethető. A futballista három méhkeréki szezon után vált csapatot, előtte pedig több mint három évet húzott le Gyulai Termál csapatában. A játékos év elején ünnepelte a 28. születésnapját.

Érkező futballistáinknak sok sikert kívánunk csapatunkban!


Sajnos távozókról is be kell számolnunk újfent: Takács Balázs egy szezon után hagyja el klubunkat, ő 34 mérkőzésből 22-szer volt kezdő, ezeken a mérkőzéseken pedig nyolc gólt szerzett. Kovács Ferenc is eligazol, ő fél évet töltött együttesünknél. A játékos kezdőként nem kapott lehetőséget, viszont a legtöbb mérkőzésen csereként beállt. A Méhkerékről télen visszatérő Komódi Balázs sem marad, ő vélhetően a kevés lehetőség miatt áll tovább. A játékos csupán néhány mérkőzésen kapott csereként szerepet.

Távozó játékosainknak további sok sikert kívánunk az élet minden területén!

Körösladányi MSK

Érkezők: Bozsó Milán (Gyulai Termál), Bagyinszki Attila (Méhkerék)
Távozók: Kéki Csaba (?), Viczián Dániel (?), Zsömbörgi Márton (?), Kristóf Gergő (?), Takács Balázs (?), Kovács Ferenc (?), Komódi Balázs (?)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × három =