Körösladányi MSK

Korai góllal sikerült nyernünk Hódmezővásárhelyen

Tovább folytatódott csapatunk számára a felkészülés. Szombaton a szintén az NBIII Közép csoportjában szereplő Hódmezővásárhely otthonában léptünk pályára. Szántó M. már az ötödik percben megszerezte a vezetést számunkra, ekkor még nem lehetett tudni, hogy több gól nem lesz a találkozón. A bajnokságban ugyanebben a párosításban szeptemberben találkozunk a HFC-vel.

 

5. perc: Szántó M. egy szöglet utáni kavarodást kihasználva a hódmezővásárhelyi kapuba kotorta a labdát, ezzel megszerezve a mérkőzés egyetlen találatát. (0-1)

A korai gólunk megalapozta a mérkőzést, de Papp Zs. révén tovább nőhetett volna az előnyünk, ha ziccerben nem szökteti hosszan magát futballistánk. A mezőnyfölényünk ellenére újabb gólt nem sikerült szereznünk az első félidőben, sőt a szünet előtt Ivicevic kapusnak kellett bravúrral védenie egy hazai lehetőségnél. A második félidőben a cserék is folyamatosan lehetőséget kaptak, míg a hazaiak a 60. percben cseréltek sort. Ekkor már kiegyenlített játék folyt a pályán, de a fiatalok helytállásának köszönhetően magabiztosan megőriztük az egygólos előnyünket.

Hódmezővásárhelyi FC – Körösladányi MSK 0 – 1 (0 – 1)
Gólszerző: Szántó M. az 5. percben.

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Prasler, Vincze D., Szabó Á., Szántó M., Krajcsó K., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Burai D., Mácsai L., Papp Zs., Ilyés T.

Játszott még: Nagy B., Szabó V., Malkócs M., Talpalló Á., Bartik M., Gyomai Á., Kisari T.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − három =