Körösladány MSK

Három góllal legyőzött minket a Jászberény

Az NBIII – Keleti csoportjában hatodik helyen végző Jászberény volt az ellenfelünk kedd este, akik három-null arányban legyőzték csapatunkat. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülést, hétvégén pedig következik a főpróba, amit a Füzesgyarmat ellen játszunk.

 

10. perc: A vendégek büntetőhöz jutottak, miután egy beadást követően kezezéses szabálytalanságot észlelt a játékvezető. A pontrúgást Süttő értékesítette. (0-1)

20. perc: Süttő bal oldali passzából Fekete O. tovább növelte a jászberényi előnyt, tíz méterről a hosszúba lőtte a labdát. (0-2)

75. perc: Szöglethez jutottak a vendégek, amit a középre ívelés után Gubacsi fejelt a léc alá. (0-3)

A Jászberény korán megszerezte a vezetést büntetőből, majd nem sokkal később jött a második góljuk is. A gólok után tőlünk Mácsai próbálkozott lövéssel, valamint Burai szabadrúgásból veszélyeztetett, de a vendég kapuson ezek a próbálkozások nem fogtak ki. A második félidőben Ivicevicnek is kellett egy bravúrt bemutatnia, majd a 75. percben a vendég szögletnél már ő sem segíthetett. A mérkőzés végén még Malkócs és Mácsai is helyzetbe került, utóbbinál bravúrral kellett védenie a kapusnak. A végeredmény viszont már nem változott, elszenvedtük első vereségünket a felkészülés során.

Körösladányi MSK – Jászberényi FC 0 – 3 (0 – 2)
Gólszerzők: Süttő (11-esből) a 10., Fekete O. a 20. és Gubacsi a 75. percben.

Körösladányi MSK: Nagy B. – Prasler, Vincze D., Szabó Á., Szántó M., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Burai D., Mácsai L., Papp Zs., Ilyés T.

Játszott még: Ivicevic M., Malkócs M., Knyihár D., Bartik M., Szabó V., Gyomai Á., Talpalló Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Jászberényi FC: Bonica – Szemere, Gubacsi, Aranyos, Süttő, Lőrincz, Fekete M., Szöllősi, Albert, Fekete O., Hodgyai

Játszott még: László, Nagy Sz., Borics, Papp P

Vezetőedző: Német Gyula

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 + 12 =