Körösladányi MSK

Értékes pontokat osztanak a taksonyi mérkőzésen

Vasárnap folytatódik az NBIII-as bajnokság is, csapatunk pedig két hazai mérkőzést követően idegenbe látogat. A Pest megyei Taksony csapata lát minket vendégül. Előzetesen igazi rangadóra van kilátás, hiszen a két csapat 20-20 pontot gyűjtött eddig a bajnokság során.

 

Tizenkét NB-s szezont követően 2007-ben esett ki a megyei bajnokságba a Taksony csapata, amely ezután 2018-ban újra felkerült a Nemzeti Bajnokságba. A csonka szezont a 12. helyen fejezték be, így idén újra várta őket az NBIII. Tizennégy fordulót követően forma ugyanazt az eredményt produkálták mint csapatunk (5 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség), még a rúgott és kapott gólok között is csak annyi a különbség, hogy mi eggyel többször vettük be az ellenfelek kapuját. A forduló előtt ez az egy találatnyi különbség miatt lehetünk a kilencedik helyen. Az eddig lejátszott mérkőzéseikből amit ki kell emelni, hogy a sereghajtó Majosnak nyolcat lőttek, valamint hozzánk hasonlóan egy pontot szereztek a Monor, az FC Dabas és az ESMTK ellen.

Ellenfelünk öt mérkőzéses veretlen szériával várja a vasárnapi találkozót, a hazaiaknak talán annyi hiányérzetük lehet, hogy a legutóbbi két fordulóban nem tudtak gólt szerezni, ám így is két ponttal gazdagodtak. A gárda legeredményesebb tagja a 37 esztendős, NBI-ben is pályára lépő Simon A., aki 11 gólt szerzett ebben a szezonban.

Csapatunk két vereséggel a háta mögött vág neki ennek a túrának, viszont a Taksony ellen már valamivel bővebb keretből tud építkezni Fodor S. vezetőedzőnk. Az előző két hétvégén a gólszerzéssel mi is hadilábon álltunk, ezen mindenképpen változtatnunk kell. Taksonyban értékes pontok forognak kockán, reméljük hogy a sikertelen hétvégék után vasárnap újra pontot, pontokat tudunk szerezni. Hajrá Ladány!!!

2020. október 25., 13:30
Taksony SE – Körösladányi MSK

Kötelező a maszk használata a mérkőzéseken!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + tizenkilenc =