Körösladányi MSK

Újpesten sem jött össze a pontszerzés

Az NBIII 19. fordulójában már délelőtt pályára lépett csapatunk Újpesten, ahol szerettük volna a hosszú ideje tartó rossz szériánkat megtörni. Ez a fővárosban sem jött össze, sajnos háromgólos vereséget szenvedtünk.

 

Vezetőedzőnk betegsége miatt Oláh I. kapusedző irányította a csapatot az Újpest II. elleni mérkőzésen. A fővárosi fiatalok ellen kiegyenlített játékot hozott a találkozó, ám a 29. percben Hulicsár egy visszapasszolt labdából megszerezte a hazaiaknak a vezetést. Sokadik forduló volt ez már, ahol hátrányban kellett futballoznunk, de a szünetig az eredmény nem változott. A fordulást követően pedig egy néhány perces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy az Újpest lezárja a meccset, hiszen három perc leforgása alatt két gólt kaptunk. Előbb egy beadást követően Hulicsár fejjel vette be Ivicevic kapuját, majd két perc múlva Böndi szabadrúgásból volt eredményes. A mérkőzés további részében dominált csapatunk, de gólt nem tudtunk szerezni, így pont nélkül maradtunk ezen a hétvégén is.

Csapatunk az őszi szezonból így már csak a Ferencváros II-vel nem játszott, ezt a halasztott mérkőzést decemberben pótoljuk. A tavaszról két előrehozott meccset viszont még idén lejátsszuk, idegenbe utazunk a Majoshoz és jön hozzánk a Monor.

Újpesti FC II. – Körösladány MSK 3 – 0 (1 – 0)
Gólszerzők: Hulicsár M. a 29., az 51. és Böndi Á. az 53. percben.
Sárga lapok: Nagy Zs. a 19., Baráth G. a 26. ill. Burai D. a 36. és Zelenyánszki L. az 52. percben.
Jók: Ivicevic M., Zelenyánszki L.

zárt kapuk mögött

Újpesti FC II.: Rodic M. – Kovács D. (Benyó I. a 81′), Eckl P., Böndi Á., Baráth G., Ferkel Á., Hegedűs M. (Kiss K. a 68′), Nagy Zs. (Mateja M. a 81′), Hulicsár M. (Kenyeres M. a 81′), Skulka B. (Nagy Zs. a 65′), Fehér Cs.

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K. (Szabó V. a 83′), Ruzsa Z., Szabó Á., Knyihár D. (Pusztai A. az 58′), Zelenyánszki L., Ilyés T., Prasler (Vastag R. a 83′), Mácsai L. (Kisari T. a 71′), Vincze D., Burai D. (Rádai G. a 71′)

Megbízott edző:Oláh Imre

Oláh Imre: Gratulálok a fiatal újpesti csapatnak, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, mert a helyzeteit kíméletlenül kihasználta. Sajnos mi a kevés lehetőségeink közül mindig rossz megoldást választottunk.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + nyolc =