Körösladányi MSK

Több hiányzóval várjuk a Tótkomlóst

A Vésztő elleni megnyert rangadó után a Tótkomlóst fogadjuk hazai pályán, és a sereghajtó ellen mindenki győzelmet vár, ami rendjén is van, de nem becsülhetjük le ellenfelünket. Tény, hogy a múlt heti siker akkor lesz igazán értékes, ha szombaton is nyerünk, viszont lesz néhány hiányzónk, akik azért kellenének a keretbe.

 

Soron következő ellenfelünk a sereghajtó Tótkomlós lesz, akik nagyon gyengén kezdték a bajnokságot, minden meccsüket elveszítették, ráadásul gólt is csak egyet szereztek, ellenben pedig huszonötöt kaptak. A csapat ellen az előző idényben mindkétszer nyertünk, reméljük most is bezsebeljük majd a három egységet.

Csapatunk a Szarvas elleni vereséget követően három mérkőzést is megnyert zsinórban, így pedig kicsit fájó, hogy az első mérkőzésen kikaptunk. Ezek a sikerek igazán értékesek csak úgy lehetnek, ha szombaton hozzuk a kötelezőt, hiszen nincs mit mellébeszélni, a Tótkomlóst le kell győznünk, mindazonáltal ellenfelünket nem becsülhetjük le, hiszen náluk is bármikor megtörhet a jég.

Nálunk eltiltásából visszatér Laksteter J., viszont László A. nem lesz piros lapos kiállítás miatt, Papp Zs. és Pályi I. egyéb elfoglaltság miatt, Kormány L. még sérüléséből lábadozik, Juhász D. játéka pedig kérdéses. A több hiányzó ellenére van bőven játékos a keretben, amiből  Somogyi mester tudja variálni majd az összeállítást.

A két együttes egymás elleni mérlege kiegyenlített, hat körösladányi siker mellett négyszer győzött a Tótkomlós, döntetlen pedig kétszer született, legutóbb még 2010-ben, erre pedig hétvégén is kis esély lesz. Az előző szezonban gólokban gazdag mérkőzéseken győztük le soros ellenfelünket, most egy kisebb sikerrel is beérnénk, csak legyen meg a három pont!

2016. szeptember 17., 16:00
Körösladány MSK – Tótkomlósi TC

Jv.: Mezei Máté (Flinta Zoltán, Görgényi András)

Előző mérkőzések:
Tótkomlós – Körösladány 3-5 (2016)
Körösladány – Tótkomlós 5-2 (2015)
Körösladány – Tótkomlós 1-4 (2014)
Tótkomlós – Körösladány 1-3 (2014)
Körösladány – Tótkomlós 3-1 (2014)
Tótkomlós – Körösladány 2-3 (2013)
Körösladány – Tótkomlós 0-2 (2011)
Tótkomlós – Körösladány 1-1 (2010)
Körösladány – Tótkomlós 3-3 (2009)
Tótkomlós – Körösladány 3-1 (2008)
Körösladány – Tótkomlós 3-1 (2008)
Tótkomlós – Körösladány 2-1 (2007)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 5 =