Körösladányi MSK

Nagyító alatt a Megye I. és II. osztály mérkőzései

A rangadók mellett több együttesnek is lehetősége lesz javítani, a Szarvas, Jamina, Mezőhegyes, Körösladány négyes lép pályára otthon ebben a fordulóban. egy osztállyal lejjebb a két újonc összecsap, hosszú túrát tesz meg a Bucsa, míg a két forduló alatt tizenhét gólt kapó Kunágota otthon fogadja az éllovast.

 

Megye I.

Szarvas – Mezőkovácsháza
Jv.:
Juhász Lajos
szombat, 16:00

Ugyan a Mezőkovácsháza előző két mérkőzését roppant simán elveszítette, de két bajnoki címre is esélyes együttessel meccseltek. A szarvasiak igen ingadozóan szerepelnek ősszel, a hazai pálya előnye mellettük szól, de a vendégeknek lesz esélyük a tavaszi vereségért visszavágni.

Jamina – Dévaványa
Jv.:
Hanyecz Bence
szombat, 16:00

A Dévaványa eggyel kevesebb mérkőzést játszott eddig, de pontszámban ugyanott állnak, mint a jaminaiak. A házigazdák a nyitófordulóban bemutatott meglepetésük után nem nagyon tudtak labdába rúgni. Most hétvégén meglesz az esélyük, hogy újabb sikerüket megszerezzék, de a Dévaványát sem szabad leírni, törhetnek még borsot a csabaiak orra alá.

Mezőhegyes – Szabadkígyós
Jv.:
Sechna Gábor
szombat, 16:00

Nehéz megjósolni a mérkőzés végkimenetelét, mert a szabadkígyósiak ugyan gyengén rajtoltak, de két dobogóért harcoló csapattal már játszottak, amit például a Mezőhegyes nem mondhat el magáról. A mostani hazaiak is hullámzóan szerepelnek, hol sok gólt szereznek, hol sokat kapnak. Vendégként a Szabadkígyós nehéz helyzetben lesz, de szoros találkozón bármi megtörténhet.

Körösladány – Tótkomlós
Jv.:
Mezei Máté
szombat, 16:00

Nem szabad lebecsülni a tótkomlósiakat, de az elmúlt fordulókban komoly vereségekbe szaladtak bele, így a csapat nagyon nehéz helyzetben van. A papírforma alapján felénk billen a mérleg nyelve, de könnyű meccsre akkor sem számíthatunk.

Kiemelt mérkőzések, melyeket ITT elemeztünk:

Füzesgyarmat – Szeghalom
Jv.:
György Sándor
szombat, 16:00

Kondoros – Rákóczi Vasas
Jv.:
György Sándor
szombat, 16:00


Megye II.

Battonya – Bucsa
Jv.:
Telek András
szombat, 16:00

A jó rajt után az utóbbi két meccsen nem jött ki a lépés a Battonya számára, bár múlt héten a szerencse melléjük szegődött. A Bucsa ennél is gyengébben teljesít jelen pillanatban, egy esetleges siker jól jönne bármelyik csapatnak. Kérdés, hogy a vendégeket mennyire viseli meg a hosszú túra, de az biztos, hogy Battonyán nem könnyű nyerni, sőt…

Doboz – Csorvás
Jv.:
Pécs Zoltán
szombat, 16:00

Már az őszi idény első felében összecsap a két újonc csapat. A két együttes egyébként fej-fej mellett halad, friss feljutóként egyáltalán nem vallanak szégyent a második vonalban, így egy siker tovább növelné valamelyik fél presztízsét. A doboziak hazai pályán veszélyesek, ráadásul a rutinos Barcsay is megtalálta a góllövő cipőjét, melyre a Csorvásnak is fel kell készülnie. Szoros, izgalmas összecsapás lehet ebből.

Békés – Okány
Jv.:
Sándor Gergő
szombat, 16:00

Az első döntetlen és vereség után belelendült a bajnokságba a Békés, a csapat második helyen áll tíz ponttal. Az okányiak éppen előző héten szerezték meg első sikerüket, a csapat biztosan lelkesen érkezik Békésre, ahol papíron nem ők lesznek a favoritok, de ki tudja… Bármi megtörténhet.

Gyomaendrőd – Békésszentandrás
Jv.:
Krajcsovicz Zsolt
szombat, 16:00

Nem elég, hogy zsinórban három meccset nyert a Békésszentandrás, de ráadásul gólt sem kaptak már három forduló óta. Ugyanezek a Gyomaendrődről nem mondhatóak el, a csapat úgy tűnik idén is stabilan a középmezőnyben tanyázik majd. A bravúros pontszerzés benne van a pakliban, de a vendégek nagyon jó formában vannak.

Kunágota – Újkígyós
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 16:00

Az előző két fordulóban kikapott a Kunágota, ráadásul összesen 17 gólt kaptak, ami semmiféleképpen sem jó, úgy tűnik baj van a csapatnál. Soros ellenfelük a meglepetésre listavezető Újkígyós lesz, a tabellára pillantva pedig nem sok jóra számíthatnak a hazaiak. Ha sikerül rendet tenni a fejekben Kunágotán, akkor partiban lehetnek az Újkígyóssal is, másképp viszont a vendégek abszolút esélyesek lehetnek.

Lőkösháza – Csanádapáca
Jv.:
Sándor Imre
vasárnap, 16:00

Míg a Csanádapáca elkapta a fonalat, addig a bajnoki címvédő igencsak meglepő eredményeket ér el, sorra hullajtják az értékes pontokat. Hazai környezetben ősszel is komoly ellenfél a Lőkösháza, a csapat számára plusz motiváció lesz a hazai közönség, de nem vehetik félvállról a meccset, mert a Csanádapáca jön felfele, mint a talajvíz.

Kiemelt meccsek, melyeket ITT elemeztünk:

Sarkad – Sarkadkeresztúr
Jv.:
Zahorán János
szombat, 16:00

Békéscsabai MÁV – Atletico Békéscsaba
Jv.:
Kovács Antal
szombat, 16:00

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 12 =