Körösladányi MSK

A pontszerzés már bravúr lenne Kondoroson

Ugyan a papírforma és az eddigi eredmények alapján, Kondoroson a hazai csapat lesz az esélyesebb a győzelemre, de csapatunk számára semmiképp sem lesz lehetetlen feladat pontot szerezni. Az biztos, hogy kőkemény meccs vár a csapatra, de a játékosoknak bízni kell magukban és akkor még a meglepetés sem lesz elképzelhetetlen.

 

A bajnokságban idén kiemelkedik a Kondoros, így hazai környezetben a papírforma is mellettük szól majd, ám azért vannak olyan települések, ahol egy körösladányi pontszerzésnek örülnének, például Füzesgyarmaton. Természetesen csapatunknak a saját sorsát kell szem előtt tartania, számunkra most következnek az igazi rangadók, amin eldől, hogy ősszel hova érhetünk oda. A kondorosi csapat egyébként nem ismeretlen számunkra, idén már háromszor játszottunk velük tétmeccset, ez lesz a negyedik.

Somogyi János mesternek a legtöbb játékos rendelkezésre fog állni hétvégén, trénerünk remélhetőleg kellően feltüzeli a csapatot a rangadó előtt. Ellenfelünknél mindenképpen meg kell említeni a nyáron igazolt Péli Tamást, aki eddig hét góllal járult hozzá a KOTE sikereihez, de Süli András is igen gólérzékeny ebben a félszezonban. Nálunk továbbra is Bakos vezeti a góllövőlistát, de a Papp Zs., Kéki Cs., Laksteter J. trió is képes mérkőzéseket eldönteni.

A két együttes tizenkét alkalommal találkozott már hivatalos mérkőzésen, talán az nem meglepő, hogy ebből hetet megnyert a Kondoros, hiszen a csapat rendre a bajnokság élcsapataihoz tartozott. Mi háromszor (ebből kétszer ebben az évben) győztük le soron következő ellenfelünket, kétszer pedig döntetlen született, akkor mindkétszer null-null lett a végeredmény.

Szombaton tehát cél a bravúr, pontot, pontokat kellene szereznünk, ám ez nem lesz egyszerű. Ha viszont mindenki maximumot nyújt a pályán, akkor lehet esélyünk bármire.

2016. október 22., 14:30
Kondorosi TE – Körösladány MSK

Jv.: Benyovszki Zoltán (Sándor Gergő, Petrovszki Péter)

Előző mérkőzések:
Kondoros – Körösladány 5-0 (2016) – MK
Körösladány – Kondoros 2-0 (2016) – MK
Körösladány – Kondoros 1-0 (2016)
Kondoros – Körösladány 0-0 (2015)
Körösladány – Kondoros 2-5 (2015)
Kondoros – Körösladány 7-1 (2014)
Körösladány – Kondoros 2-0 (2014)
Kondoros – Körösladány 3-1 (2013)
Körösladány – Kondoros 1-3 (2011)
Kondoros – Körösladány 0-0 (2010)
Kondoros – Körösladány 2-1 (2010)
Körösladány – Kondoros 1-2 (2009)

A 10. forduló párosításai:

szombat, 14:30

Jamina – Füzesgyarmat, Szeghalom – Mezőkovácsháza, Dévaványa – Tótkomlós, Rákóczi Vasas – Szabadkígyós, Vésztő – Mezőhegyes

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 9 =