Körösladányi MSK

Bravúros rajt Újkígyóson, leggyorsabb piros az Atleticonál

Nem mostanában rajtolt ennyire jól a második vonalban az Újkígyós, hiszen a csapat már a harmadik meccsét nyerte meg zsinórban, amivel a tabellát is vezetik. Eközben az Atletico Békéscsaba a bemutatkozó meccsén begyűjtötte a bajnokság eddigi leggyorsabb kiállítását, az ötödik percben.

 

Meglepetésekből nem volt hiány ebben a fordulóban sem, hiszen ki gondolta volna, hogy a Mezőhegyes hatot vág a Szarvasnak hazai pályán? Vélhetően senki, de a bucsaiak pontszerzése is hasonló meglepetés volt a második vonalban. A bravúrokra áttérve, meglehet említeni a Kunágota győzelmét, akik kettőgólos hátrányban egy félidő alatt álltak fel, és fordították meg a mérkőzést.

A Megye I-es 2. és a Megye II-es 3. fordulóban ketten tripláztam, amivel kiérdemelték a forduló gólkirályi címét. Békésen Reszelő M. rúgott hármat, csapata simán nyert 4-0-ra, míg Csorváson Varga G. lőtt hármat, ott is a támadó együttese nyert 4-2-re. A forduló legfontosabb gólját talán a békésszentandrási Lós I. szerezte, aki ezzel az egy góllal három pontot szerzett csapatának, és erre a sikerre szüksége volt a Békésszentandrásnak.

A forduló utáni érdekesség, hogy az Újkígyós soha nem rajtolt még ennyire jól a második vonalban, a csapat zsinórban három meccset nyert meg. Az újonc Atletico Békéscsaba pedig a bemutatkozó mérkőzésén bezsebelte az eddigi leggyorsabb piros lapot, amihez mindössze öt perc kellett.

Kapott gól nélküli percek a 2. ill. a 3. forduló után

Megye I.

122 perc – Füzesgyarmat
101 perc – Rákóczi Vasas
90 perc – Szeghalom

Megye II.

168 perc – Sarkad
95 perc – Békésszentandrás
90 perc – Békés

Győzelmi sorozat a 2. ill. a 3. forduló után

Megye I.

2 meccs – Rákóczi Vasas, Kondoros, Füzesgyarmat
1 meccs – Szeghalom, Körösladány, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza

Megye II.

3 meccs – Újkígyós
2 meccs –Battonya, Csorvás, Sarkad
1 meccs – Békésszentandrás, Kunágota, Békés

Kapott gól nélküli mérkőzés 2 ill. 3 forduló után

Megye I.

1 meccs – Szeghalom, Füzesgyarmat, Rákóczi Vasas

Megye II.

2 meccs – Békés
1 meccs – Doboz, Újkígyós, Lőkösháza, Gyomaendrőd, Békésszentandrás, Sarkad

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =