Körösladányi MSK

Győzelmünkkel hajszálnyira kerültünk a bronzéremhez

Megye III-as csapatunk hazai pályán kiütötte a kamuti csapatot, így sikerült a visszavágás az őszi döntetlen után. Mivel a Mezőmegyer második csapata is sikeresen abszolválta a hétvégét, így még nem vált biztossá a harmadik helyünk.

 

A lehető legjobban kezdtük a meccsen, hiszen már az ötödik percben vezetést szereztünk, így kényelmesen futballozhattunk a hátralévő időben. A szünetre magabiztos háromgólos előnnyel mehettünk, mondhatni ekkor már eldőlni látszott a találkozó. A fordulást követően aztán további hat gólt szerezve magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet.

A folytatásban Gerlára utazunk majd, ahol egy győzelemmel bebiztosíthatjuk a bajnoki harmadik helyünket. A forduló után matematikailag is biztossá vált, hogy a második pozíció már nem érhető el.

Körösladányi MSK II. – Kamuti SK 9 – 0 (3 – 0)
Gólszerzők: Keresztesi K. az 5., az 56., Talpalló Á. a 19., Hajdú N. a 33., a 83., Kántor M. a 62., Boros Zs. a 66., Lipcsei I. a 73. és a 78. percben.
Sárga lap: Keresztesi K. (Körösladány II.) a 24. percben.
Jók: Hajdú N., Kántor M., Talpalló Á., Keresztesi K.

100 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K. (Boros Zs. a 61′), Pályi I. (Lipcsei I. a 61′), Almási M. (Havran M. a 69′), Hajdú N., Szabó M. (Kozák Á. a 69′), Somogyi M., Szántó Cs., Talpalló Á.

Vezetőedző: Keresztesi János

Kamuti SK: Gulyás L. – Tóth F., Knapp A. (Tarkovács I. a 74′), Lólé B. (Liszkai B. a 62′), Szabó I., Bán B., Máté M., Veress T., Horváth T. (Nagy M. a 62′), Dananaj P. (Mező D. a 23′), Dananaj G.

Játékosedző: Knapp András

Keresztesi János: Helyenként szép támadásokat vezetve, megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerű vendég csapat ellen.

Knapp András: A két csapat nem egy súlycsoportban van, meglátszik, hogy mi csak hétvégi futballisták vagyunk. Gratulálunk a csapatnak.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − kettő =