Körösladányi MSK

Tizenegy gól született a szombati öregfiúk meccsen

Négy-hetes végeredménnyel zárult a szombati öregfiúk mérkőzés, melyet a 21. Körösladányi Napok rendezvénysorozaton belül hoztak létre a szervezők. A Kispest-Honvéd öregfiúk csapatával mérkőzött meg a körösladányi öregfiúk csapat. Kétszer harmincöt percet játszottak a játékosok.

Rendkívül sokan voltak kíváncsiak a szombat délutáni öregfiúk mérkőzésre, hiszen akárcsak egy jó Megye I-es mérkőzésen, szombaton is megteltek a lelátók. A találkozót csapatunk kezdte jobban, hiszen a 10. percben egy jobbról érkező labda jutott el a hosszún álló Talpallóhoz, aki közelről megszerezte nekünk a vezetést. Ezután ugyan növelhettük volna az előnyünket, ám kihagytuk a helyzeteinket, amit a 15. percben Bábik T. egy félpályás góllal meg is büntetett. Az egyenlítés után ismét két ordító helyzet maradt ki, míg a másik oldalon egy kontra után ismét gól született. A félidei eredményt Mátyus J. állította be, aki a 30. percben egy lövésbe lépett bele, így pedig beljebb segítette a labdát a kapuba.

A félidei egy-három után újabb Honvéd góllal folytatódott a mérkőzés, majd Kiss S. percei következtek mezőnyjátékosként: a 42. percben labdátszerzett a tizenhatosnál, majd lövésre vállalkozott, amiből gól is lett, tíz perccel később pedig Bakos lekészített labdáját vágta a kapuba közelről. Egy gólra ugyan feljöttünk ekkor, de egyenlíteni nem tudtunk, sőt a Honvéd egy kapufát is lőtt, valamint Siposnak is bravúrral kellett védeni egy kipattanónál. Az 55. percben aztán Bárányos lépett ki nagyon tisztán, ziccerben pedig a kapusunkon is túljutott, majd az üres kapuba gurított.

Nem sokkal később kettő az egyben kontrázhattak a vendégek, ezt az akciót is pontosan fejezték be, tizenhatról a kapuba emelték a lasztit. Ekkor már három-hat volt az állás, de ez még mindig nem a végeredmény volt. A találkozó utolsó tíz percére teljesen szétszakadt a pálya, ennek megfelelően még itt is, ott is esett egy-egy gól. A Honvéd ziccerére és góljára Talpalló válaszolt a másik oldalon, miután Hegyesi L. lövése a kapufáról kifelé jött. Így állítottuk be a négy-hetes végeredményt.

Körösladány MSK (öregfiúk) – Kispest-Honvéd FC (öregfiúk) 4 – 7 (1 – 3)
Gólszerzőink:
Talpalló L. (2), Kiss S. (2)

Pályára léptek:

Körösladány MSK: Kiss S., Sipos R., Nánási Z., Talpalló L., Szántó L., Fabulya J., Szabó L., Hegyesi L., Almási J., Danó L., Földi K., Ombodi M., Horváth T., Keresztesi J., Kántor L., Bakos J.; vezetőedző: Borgulya J.

Kispest-Honvéd FC: Suhajda Z., Horváth A., Csehi T., Mátyus J., Herbály J., Bárányos Zs., Plókai M., Dúró J., Bábik T., Dubecz J., Márton I.; vezetőedző: Szurgent Lajos

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − kettő =