Körösladányi MSK

Volt ladányi játékossal erősített a Szabadkígyós

Nagy változások voltak a Megye I-es Mezőkovácsháza keretében, de nem csak ők igazoltak a legmagasabb megyei osztályban, hanem próbált erősíteni a Tótkomlós is, valamint Jaminában is van visszatérő játékos, míg a Szabadkígyós egy volt körösladányi futballistával erősítette meg védelmét.

 

Többek között két kapussal erősítette meg sorait a Mezőkovácsháza, Sárközi László (Battonya) és Szabó András (Tótkomlós) érkezett hozzájuk. Mellettük Kormányos Kristós és Kormányos Károly (Tótkomlós mindkettő) is Kovácsházára teszi át székhelyét, csakúgy, mint Otrok Attila (Medgyesegyháza), Megyeri János (Magyarbánhegyes) és Berta Balázs (Hódmezővásárhely). Rajtuk kívül a már korábban említett Multyán Csaba is visszatért a klubhoz, valamint Mezőkovácsházán folytatja Mittnacht Tibor és Györgyi Tamás is, illetve a 18 esztendős Kalocsai Dávid László. Távozási oldalon a következő nevek szerepelnek: Zábrák Vilmos (Magyarbánhegyesi FC), Tóth Krisztián (Rákóczi Vasas), Juhász Sándor (Csongrád), Bessenyei Krisztián (abbahagyta), László Máté (abbahagyta), Hack Dávid (abbahagyta).

Más Megye I-es csapat sem tétlenkedik, hiszen az eddig semmi változást nem mutató szabadkígyósiak leigazolták Telek Balázst Elekről, aki korábban Körösladányban is játszott. Csatlakozott még hozzájuk Piti László is, míg abbahagyta a futballt Ekker Attila és Futaki Krisztián. Jaminában fél éves kitérő után Danczik Pál tért vissza Méhkerékről, a Tótkomlós pedig próbálta pótolni a távozó játékosait Békéssámsonról. Az előző idényben kiesés ellen menekülő csapat leigazolta Godó Ferencet, Abonyi Ádámot és Papp Norbertet.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 13 =