Körösladányi MSK

Körvonalazódik csapatunk végleges őszi kerete

Nyáron minimális játékosmozgás volt csapatunknál, a korábban bejelentett két érkező mellett még maximum két futballista csatlakozik a kerethez, így pedig teljessé válik az együttes. A régebb óta nálunk edző és tesztelő Borbély Zoltánt sikerült leigazolnunk, illetve valószínűleg Kormány Levente is csatlakozik a klubhoz.

 

Korábban már írtunk róla, hogy Dévaványáról Farkasinszki László, míg a Gyulai Termáltól Kasik Viktor folytatja nálunk a pályafutását, Vincze Gyula pedig fél éves kitérő után Mezőberényből tér vissza. Mellettük több ifista is felkerült a felnőttbe, így Pályi István, Kajó Attila, Fülöp Krisztián és Papp Mihály már fent fog játszani a felnőttben, de László Attila, Kántor Máté és Szalazsán Attila is többször feltűnt már a nagyoknál.

Most a nyári átigazolási időszakban leigazoltuk még a Jamina fiatal kapusát, Borbély Zoltánt, aki már több edzőmérkőzésen védte a kapunkat, valamint a fiatal Kormány Levente is minden bizonnyal csatlakozik a keretünkhöz. Velük lesz teljes csapatunk állománya, további érkező már nem várható.

Érkezett: Kasik Viktor (kapus – Gyulai Termál), Borbély Zoltán (kapus – Jamina), Farkasinszki László (védő – Dévaványa), Kormány Levente (középpályás – Jamina), Vincze Gyula (védő – Mezőberény), Kajó Attila, Fülöp Krisztián, Pályi István, Papp Mihály (mindannyian az ifiből)

Távozott:  Kristóf Gergő (középpályás – Méhkerék), Nagy Bálint (kapus – Méhkerék), Bagdi Csaba (védő – budapesti munkavállalás), Szilágyi Zsolt (középpályás – Lőkösháza), Ifj. Somogyi János (támadó – ?)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − 17 =