Körösladányi MSK

Nagy átalakulás az Atleticonál és Dombegyházán

Szinte egy komplett csapatnyi futballista érkezett a Megye II-es Atletico Békéscsabához, valamint a Megye III-ba kieső Dombegyházhoz is. Természetesen mindkét csapatban több távozó is van, akiket valahogyan pótolni kellett. A második vonal középmezőnyét erősítő bucsaiak is igazoltak, jól erősített a klub.

 

Jelentősen kicserélődött az Atletico Békéscsaba kerete a feljutást követően, hiszen távoztak a „légiósok”, helyüket pedig tíz új, többségében fiatal játékossal töltötték fel. Németh Márk Köröstarcsáról, Németh Martin Lőkösházáról, Krizsán Dávid Kétsopronyból, Balogh István pedig Mezőmegyerről érkezik a csapathoz, valamint hat fiatal is csatlakozik: Nagy Krisztián, Scripet Ferenc, Varga Zoltán, Cremene Patrik, Krajcsi Ádám, Vágner Norbert. A névsor még nem végleges, írja a klub facebook oldala.

Dombegyházán is nagy változások voltak nyáron, a megszűnő Nagybánhegyesről tette át székhelyét Dombegyházra Saitz Gábor, Orosz Gábor, Husvéth Zsolt és Varga Norbert, de csatlakozott a klubhoz Vasadi Sándor (Kevermes), Fodor Sándor (Lőkösháza), Kovács Gábor (Lőkösháza), Bessenyei Krisztián (Mezőkovácsháza), Adler Viktor (Battonya) és Nagy Tamás (Csanádpalota). Ők helyettesíthetik a távozókat, akiknek a listája szintén nem rövid: Lugasi Martin (Mezőhegyes), Benyó Norbert (Mezőmegyer), Benyó Roland, Csiernyik Mihály (mindkettő Újkígyós), Kontró Árpád, Vezér Gábor, Plástyik Márk, Gál Zoltán, Jónás Roland, Kimpán Tibor, Rusz Róbert (mindannyian abbahagyták).

A Megye II. vonalában további aktualitás, hogy a bucsaiak leigazolták Füzesgyarmatról Elek Tamást, valamint a csapatnál újrakezdi a focit Laurencsik György. A csapat a nyáron távozó játékosait megpróbálta minőségben pótolni.

Fotó: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + 18 =